CEPOS RANGLISTE

Amager Fælled Skole i top i København

Kære forældre og andre interesserede

Det er denne tid på året, hvor mange analyser og rapporter med tal og data bliver offentliggjort i forhold til hvordan det går på skolerne.

Jeg har i denne uge bl.a. offentliggjort skolens kvalitetsrapport på hjemmesiden, hvor læserne har kunne få et samlet overblik over en række forskellige områder, der alle betyder noget for vurderingen af skolens samlede resultater.

En kvalitetsrapport hvor vi glædeligt kan se, at udvikling på Amager Fælled Skole går i den rigtige retning både i forhold til trivsel og i forhold til fagligt niveau hvor der er markant fremgang over de seneste 3 år.

Derudover har Skolen klarer sig særdeles godt i den seneste CEPOS Analyse, som ligeledes er offentliggjort denne uge. Her er Amager Fælled Skole den skole, der klarer sig bedst på Amager, samtidig er Amager Fælled Skole på en delt 3 plads på listen i hele København, når man kigger på det faglige løft på folkeskolerne.

Læs mere under aktuelt/nyt fra skoleleder/Cepos

Kvalitetsrapporten 2017 for Amager Fælled Skole

Kære forældre og andre interesserede

I København bliver der hvert andet år samlet data om skolerne i kvalitetsrapporter. Den overordnede rapport bliver udgivet til februar, men de enkelte skolers rapporter forligger nu, hvorfor denne udgives nu.

Skolens kvalitetsrapport kan give læserne et samlet overblik over en række forskellige områder, der alle betyder noget for vurderingen af skolens samlede resultater.

Kvalitetsrapporten giver dog ikke mindst os på skolen et billede af skolens udvikling, hvorfor vi bruger den som afsæt til faglig dialog med medarbejderne, skolebestyrelsen og forvaltningen om dels hvordan vi bliver bedre og hvilken fokuspunkter og indsatser vi fremadrettet skal arbejde med, dels hvad vi allerede gør godt og hvor vi kan se en positiv udvikling.

Se kvalitetsrapport under fakta/kvalitetsrapport

Februar hilsen

Håber I alle har haft en god vinterferie og ikke mindst eleverne er kommet vinterfriske tilbage fra ferien, uanset om den har været brugt på pisterne på ski, med afslapning og ro sammen med familien under hjemmets fire vægge eller noget helt tredje.

Vintertiden er og har været mørk og lang, men ikke så kold og snefyldt som normalt, men alligevel glæder de fleste af os til at døgnet langsomt begynder at skride mod lysere tider, hvor vintergækker og erantis fortæller, at vinterblæst og kulde er snarlig omme. Jeg selv glæder mig over at cykellygterne ikke skal bruges mere om morgenen.

Inden vinterferien havde vi om fredagen festivitas, tøndeslagning og fastelavnsdag med en fælles fastelavnsdag for alle årgangene (0.–4. klasse) i Syd. Derudover havde madskolen bagt fastelavnsboller til alle eleverne på skolen, tak for det.

Se resten af hilsen under aktuelt/nyt fra skoleleder