D. 24 juni er elevernes sidste skoledag

Første skoledag efter sommerferien er d. 8 august for 1-9 klasse.

kommende 0. klasse starter d. 10 august.

Maj hilsen

Vi er midt i maj måned og vi har lige haft en forlænget weekend grundet pinsen. Pinsen er nok de helligedage, som er sværest at forklare nemt. Pinsen handler om helligånden, og det kan nok bedst beskrives, at ”ånden” handler om vores tanker, drømme og muligheder, og uanset hvilke religion eller ståsted man tilhører, kan nok alle finde glæde ved en af de tre termer. Ugen op til pinsen havde vi strålede vejr med en masse sol og varme. Det var dejligt at se vores skolegård/byrum blive brugt flittigt af såvel eleverne i skoletiden, og jer og andre brugere om eftermiddagen og weekenden. Hvor er det glædeligt, at vi kan være et aktiv for lokalsamfundet. Ja - den ene dag kunne jeg tælle mere end 50 børn og voksne, som brugte vores skolegård den sene eftermiddag/aften, da jeg kørte hjem.

Se hele maj hilsen  under aktuelt og nyt fra skoleleder

Praktikanterne i 4.x og 4.u.

I 4 uger har praktikanterne Josefine, Fredrik og Martin undervist 4.u og 4.x. Vi skulle lære om gysertræk og novelletræk og "en medias res". Vi skulle også skrive en novelle - en gyser novelle.

Vi så to gyserfilm. Den ene hed ”Vikaren”, og den anden hed ”Bullermanden”. Bagefter skulle vi skrive om filmene.

Vi lærte om set- up/pay- off og åben og lukket slutning. Vi lærte også om sanser i noveller.
Vi lærte om alle 5 sanser.

Vores gyserhistorier hedder ”Den klamme dukke”, ”Bedstemors store hus”, ”Den mærkelige stemme”, og ”Den mystiske skov”.

De sidste tre dage skulle vi skrive vores novelle færdig, og den sidste dag skulle vi hygge med gyserhistorier.

Skrevet af: Malak, Marcus, Gözde og Jakob.