Uni-login

Kære forældre

Bemærk  venligst at alle forældre skal bruge UNI-login til forældreintra fra d. 22 okt. 2018.

Fra d. 18 feb. 2019 lukkes den almindelige adgang til skoleintra.

Vejledning findes under indskrivning/forældreintra.

Mange hilsner

Kontoret

Digital indskrivning

Du kan skrive dit barn ind i en københavnsk folkeskole og fritidsinstitution fra mandag den 5. november til søndag den 25. november 2018

Du skriver dit barn ind på www.kk.dk/skoleindskrivning. Her afgiver du dine ønsker til skole, og om du ønsker en plads til dit barn på en fritidsinstitution.

På www.kk.dk/skoleindskrivning kan du se, hvilken (distrikts)skole dit barn hører til ved at indtaste jeres (barnets) adresse. Du kan også se, hvilken fritidsinstitution, der er tilknyttet skolen.

Dit barn er altid sikret en plads på jeres distriktsskole.

Du skal bruge dit NemID for at kunne skrive dit barn ind.

Åbent Hus

Vi holder åbent hus for alle interesserede den

14 november kl.16-17.30 i madskolen.

Her giver vi et indtryk af, hvad vi er for en skole, og du har mulighed for at stille spørgsmål til dit barns skolestart.

Der vil også være mulighed for at blive vist rundt på skolen, så du kan få en fornemmelse for vores fysiske rammer. Vi glæder os til at se jer.

Læs mere under indskrivning/åbent hus