Kongeligt besøg

Vi kan med glæde fortælle, at vores skole får besøg af en lidt særlig karakter den 29. marts, da hendes Majestæt Dronning Mathilde af Belgien og Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary aflægger et besøg.

Se venligst  vedhæftede brev fra vores skoleleder Torben Højman under aktuelt/nyt fra skoleleder

Rapplitics

Den 16. december deltog 8. årgang i workshoppen Rapistan med Rapolitics. Der kom to syrere, der var flygtet fra Syrien på hver deres måde. Vi hørte om dem og deres vej til Danmark. Derefter legede vi en leg, hvor vi skulle dyste om, hvem der var hurtigst til at rime på det ord der blev sagt. Efter legen skulle vi gå i gang med at forberede vores rap.

Inden vi begyndte workshoppen havde vi allerede tænkt en masse over det. Nogen havde tænkt, at det ville blive grænseoverskridende at stå og rappe foran andre fra årgangen. Andre var bare stille og rolige og tog det afslappet. Da vi alle var kommet godt ind i det, kunne vi alle egentlig ret godt lide det.

Sidst på dagen sluttede vi af med at fremvise den rap vi havde lavet i grupper. Alle kom op og fremlagde deres rap, og tog det ret afslappet. Alle var gode og gav sit bedste. Alt i alt var det en super fed dag med hygge, sjov og læring.

Af Nicklas og Cecilie 8. v

P.S. Rapolitics kommer på besøg igen i uge 6, hvor vi skal arbejde med vores egen kulturkanon. Vi glæder os.

MÅL = Læs 15.000 sider

På 2. årgang havde eleverne intensivt læseprojekt.

Målet var, at eleverne til sammen skulle læse mindst 15.000 sider i løbet af projektet.

Først skulle de læse en bog. Herefter skulle de lave en boganmeldelse og hænge den op ude på gangen.

På gangen havde vi lavet ”boghylder” af farvet brun karton. Derefter skulle eleverne lave en ”bogryg”, som var et stykke karton. Der kunne vælges mellem mange forskellige farver. På ”bogryggen” skulle eleverne skrive titlen på bogen samt antal sider, som de havde læst.
Til sidst blev ”bogryggen” klistret op på ”bogreolen” (væggen).

Slutresultatet var et imponerende syn af farvestrålende ”bogrygge”, der prydede gangen på 2. årgang.

I sidste øjeblik på den sidste dag i projektet nåede eleverne at runde 15.043 læste sider. Godt gået !

Projektet sluttede af med besøg af vores skoleleder Torben, der holdt tale for eleverne, og han var meget imponeret over elevernes resultat.