Ungdomsbrandkorps

Tirsdag 25. oktober  var der afslutning af grundforløbet for brandkadetter.
Vi har i de sidste ca. 3 måneder haft 6 elever fra 8 årgang på et uddannelse forløb som brandkadetter.
De har hver tirsdag været på en brandstation, hvor de lært om en masse om hvordan, og hvad det kræver at være brandmand, og hvordan man er med til at redde liv.
Tirsdag d. 25 var vi inviteret ud for at se en opvisning af brandmandsfærdigheder, de var blevet super gode, og havde lært rigtigt meget. Vi var meget imponeret, flot show.
Den næste tid skal de i praktik på forskellige brandstationer, de kommer her til at opleve, og være med i alt der sker på en station.  

Åbent hus

Til kommende skoleforældre

Vi holder åbent hus d. 1 nov. fra kl. 16-17.30 i sydbygningen, Sundholmsvej 2.a

Der vil være rundvisning i børnehaveklasserne, se madskolen og mulighed for at møde elever, forældre, lærere og ledelsen.

Kig under indskrivning for flere informationer vedr. kommende indskrivning af kommende skolestartere i 2017

 

November hilsen

Kære alle

Så blev det efterår. Koldt, mørkt og blæsende efter en fantastisk september måned med den smukkeste blå himmel og mange soltimer, som vi ikke har set længe. Men oktober er om nogen løvfaldets og høstfarvernes måned, så nok går vi mod mørkere tider, men der er også et festfyrværkeri af farver, som flertallet af løvfældende træer og buske antænder. Jeg håber, at I har haft en god efterårsferie, om det så har været i skoven, på museum, i sommerhus eller måske et helt fjerde sted. 

I ugen op til efterårsferien havde vi som vanligt motions– og sundhedsuge, der sluttede af med skolernes motionsdag om fredagen. Det var som altid dejligt at se glade og aktive børn, som går op i alle de aktiviteter, udflugter og emner, der arbejdes med i denne uge. Ugen er en af skolens to årlige fælles temauger (uge 6 & 41), hvor vi som sundhedsfagligprofil– og madskole har fokus på emner, der understøtter sundhedsbegrebet i en bred kontekst.

Se resten af oktober hilsen under aktuelt/nyt  fra skoleleder