4 årgang – Løbebånd

4. årgang har i denne båndperiode løbet  min. 4 km hver morgen, og har i denne uge opnået fantastiske resultater. De hurtigste drenge nåede tirsdag op på 7.5 km., og de havde oparbejdet så meget energi at enkelte lige måtte tage en omgang mere på volden.

Zaineb fra 4.v tog min hånd under hendes fjerde runde og sagde ” I morges troede jeg kun, at jeg måske kunne tage 3 runder, og nu Vivi er jeg ude på min sidste og fjerde runde, som du sagde, var det allerbedste man kunne løbe”.

Onsdag udførte vi Styr på Sundheden – Andersen Testen  med ligeså flotte indsatser, motivation, glæde og overskud fra alle elevers side.

Som idrætslærer, og selv en meget aktiv løber, er sådanne uger ret fantastiske at være en del af.

Løbehilsner fra Vivi

Københavns Madhus

7.V har været i Københavns Madhus i fire dage i uge 14.
Det har været et fantastisk kursus, hvor eleverne er blevet undervist i molokylær gastronomi efter hands on-metoden. Eleverne har dermed haft fingre og ganen i bl.a. hjemmelavet pasta, hjemmelavet Mozarellaost og græshoppe-is. I forbindelse med madlavningen er eleverne blevet undervist i biologiske- og kemiske processer.
Vi sluttede af med en Masterchef-konkurrence grupperne i mellem.

Praktikanterne i 4.x og 4.u.

I 4 uger har praktikanterne Josefine, Fredrik og Martin undervist 4.u og 4.x. Vi skulle lære om gysertræk og novelletræk og "en medias res". Vi skulle også skrive en novelle - en gyser novelle.

Vi så to gyserfilm. Den ene hed ”Vikaren”, og den anden hed ”Bullermanden”. Bagefter skulle vi skrive om filmene.

Vi lærte om set- up/pay- off og åben og lukket slutning. Vi lærte også om sanser i noveller.
Vi lærte om alle 5 sanser.

Vores gyserhistorier hedder ”Den klamme dukke”, ”Bedstemors store hus”, ”Den mærkelige stemme”, og ”Den mystiske skov”.

De sidste tre dage skulle vi skrive vores novelle færdig, og den sidste dag skulle vi hygge med gyserhistorier.

Skrevet af: Malak, Marcus, Gözde og Jakob.