Kære forældre og elever

I madskolen begyndte første dag i december måned med risengrød med bl.a. anderledes kanelkrymmel og i vores understøttende undervisningsbånd for de mindste klasser er det et julebånd hvor der bl.a. arbejdes med Børnenes U-landskalender.

Juletræet på taget af nordbygningens gymnastiksale er traditionstro kommet op med lys på, så det kan ses på lang afstand.

Tirsdag den 13. december om morgen går 3. klasserne Lucia rundt på skolen. Det er et meget stemningsfuldt arrangement, som I forældre er velkommen til at overvære.

Se hele december hilsen under aktuelt og nyt fra skoleleder.

Kære elever og forældre

I ønskes alle et rigtig godt nytår.

Skolen er ved at iværksætte en logokunkurrence, se mere på intra eller under aktuelt her på siden.

Vi håber meget at i alle har lyst til at deltage så i kan få indflydelse på skolens nye logo.

Vi glæder os til at modtage jeres mange kreative forslag.

Vh.

Kontoret

6.x i Københavns madhus

6.x var i sidste uge i Københavns Madhus hvor omdrejningspunktet var Madteater. Vi spillede hver formiddag teater om en fortælling fra vikingetiden og Midgård, og hvor æbler skulle være det bærende spisende element.. Eleverne skulle selv fremstille fortællingen fra Midgår. Sidst på formiddagen gik vi alle i køkkenet og kreerede retter som skulle indgå i vores forestilling, der skulle finde sted fredag eftermiddag for forældre og bedsteforældre. Vi lavede b.la. krydret æblesmør, æblechips, marineret svinekød, krydderier, æbleskiver, fladbrød, græskarcreme og lækker æblemost som alt blev serveret gennem forestillingen. Og sikke en brag af forestilling, eleverne spillede efter bedste evne og til alles fornøjelse..