Kære elever og forældre

Endelig - efter lang ventetid - åbner vores nyrenoverede Madskole igen. HURRA! HURRA! HURRA!
Den første dag er mandag, d. 1.2.2016.
Kontoret har sendt besked ud omkring betaling, som skal ske inden 2.2.2016!

Vores medarbejdere  fra Madskolen har været på besøg i alle klasser tirsdag, d. 19.1.
Onsdag, d. 29.1 inviterer vi ELEVERNE til reception i Madskolen.

Vi fortsætter med at klasserne spiser sammen  -  uanset om man har købt mad i Madskolen eller har madpakke med hjemmefra.
Elever med udgangstilladelse (7.-9.årgang) kan fortsat gå hjem og spise.

Elevernes skema i hele 2015/2016 er tilpasset sådan, at spisepausen ligger forskelligt.
Det betyder, at der ikke vil ske skemaændringer, når Madskolen åbner igen.
Spisetimen varer 45 min – 1 lektion – og eleverne skal spise (30 min) og holde et lille frikvarter (15 min).

Projektopgave 8. årgang

Projektopgaven i 8. klasse er i fuld gang. Emnet er "Forandringer og konsekvenser" med en naturfaglig vinkel i alle grupper. Der bliver arbejdet med emner som kræft, vulkaner, ALS, Luftforurening og Klimaforandringer. Fremlæggelser er i næste uge.

1. årgang interviewes af DR til Danmarks Indsamlingen 2016

Elever fra 1. årgang bliver interviewet af journalister fra DR.
Emnet for årets Danmarks Indsamling er "10 år mod fattigdommen".

I denne forbindelse kunne DR godt tænke sig at høre nogle børns syn på fattigdom, rigdom, urefærdighed osv.

DR tror, at det kan blive nogle virkelig fine indslag, som sætter det hele lidt i perspektiv, og tager det ned på et niveau, hvor alle kan være med.

Interviewene kommer i P3 i løbet af uge 5, hvor P3 samler penge ind til Danmarks Indsamlingen 2016.