1.maj

Kløveren fra kl.17

God 1.maj til jer alle

Temaaften

Temaaften for alle forældre og interesserede

Tirsdag den 16. maj kl. 18.00 – 20.00 på skolen

På programmet er bl.a. foredrag af Heidi Spring om Trivsel og det nye mobbe syn

Heidi Spring er forfatter til flere fagbøger og artikler inden for området inklusion, adfærd, læring og trivsel og har skrevet en række praksisnære bøger om bl.a. grimt sprog, stille elever, udsatte børn og arbejdet med at forandre problematiske og mobbe ramte miljøer til ”drømmeklasser.

Heidi Spring har holdt mange foredrag bl.a. ved arrangementer som organisationen ”Skole & Forældre” har afholdt.

Derudover vil arkitekterne fra NØHR & SIGSGAARD fortælle om skolens kommende renovering og udvidelse, med bl.a. tegning og modeller og ikke mindst hvilken tanker som ligger bag.

Sæt kryds i kalenderen og I vil snarest få en uddybende invitation

Kongeligt besøg

Vi kan med glæde fortælle, at vores besøg  den 29. marts, af hendes Majestæt Dronning Mathilde af Belgien og Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary var meget vellykket.

Skoleleder Torben Højman Jensens tale finder man under aktuelt/skoleleder