Kære forældre og elever

 

Der var tempo på, da 15-årige Lina Al-Ansary var i New York for at præsentere de danske elevers bud på de vigtigste verdensmål. Men det ændrede ikke på, at formanden for FN’s Generalforsamling tog godt imod de unges bud, fortæller hun. 

"Vi var ret meget under tidspres. Vi havde kun 30 sekunder hver, fordi vi var så mange, så jeg var ret nervøs over, at jeg ikke kunne nå at få alt med. Det betød, at jeg måtte skære lidt ned på det, jeg havde tænkt mig at sige. Men det gik alligevel ret godt". Sådan beskriver 15-årige Lina Al-Ansary sit møde i New York med formanden for FN's Generalforsamling, Mogens Lykketoft, der var arrangeret af Red Barnet.

Se hele artiklen under presse.

Oktober hilsen

Kære alle

Vi har lige trådt ind i oktober måned, og efterårsferien står for døren - et lille pusterum, hvor vi kan nyde efterårets fine farver, se kastanjerne blanke og fine, og træernes blade som får nye farver. Vi håber, at det dejlige vejr fra den seneste uge fortsætter. Efterårsferien, som tidligere blev kaldt kartoffelferien og hvis oprindelige formål var, at børnene skulle kunne hjælpe med kartoffelhøsten, har fået nyt formål. Jeg håber, at der bliver tid til hygge & samvær med venner og familie, så alle elever vender tilbage med ny energi og lyst til at lære en masse på skolen.

Se hele oktober hilsen under aktuelt

 

 

 

"Trivselsdag”

 

Amager Fælled Skole arbejder målrettet med elevernes trivsel, og på årets første fordybelsesdag fokuserede
1. årgang på rammerne omkring gode lege og styrket samvær på tværs af klasserne.

Trivselsdagen forløb med sociale lege i værksteder på skolen og en fælles tur til Voldens legeplads.

Som forberedelse til trivselsdagen arbejdede vi på årgangen med formulering af trivselsregler, og disse blev prøvet af i praksis i værkstederne, i trafikken og på legepladsen.

Dagen var en stor succes :-)