Sommer hilsen

Kære elever og forældre

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og endnu et godt og begivenhedsrigt skoleår med mange spændende oplevelser og aktiviteter er nu ved at nå sin afslutning.

Den sidste uge bliver som vanligt lidt anderledes og de enkelte klasser får nærmere besked om mødetider og aktiviteter af deres egne lærere.

Se resten af sommerbrevet fra skoleleder Torben Højman Jensen under aktuelt/nyt fra skoleleder

Sommerferie

Kære elever og forældre

Sommerferien nærmer sig og snart er det tid til at nyde den danske sommer.

Første skoledag for 1-9. kl. er d. 7. august hvor der er alm. undervisning.

0. klasserne starter d. 9. august  kl. 9. i den store skolegård ved flagstangen.

Sommer hilsner

Amager Fælled Skole

Idrætsdag

Tirsdag var der idrætsdag for indskolingseleverne. I denne forbindelse  havde 6. årgang arrangeret og planlagt løb for 2. klasserne. Sikken en dejlig dag på Volden med masser af glade og oplagte elever. Der var 11 poster med kast, quiz, spark, mælkebøtteræs og meget mere. Sommerferie tak til alle børn fra 2. og 6. klasse for at gøre denne dag så vellykket.

God sommer til alle - team 6.