Kære forældre og elever

December måned er over os, så her lidt om julemåned på skolen, som sædvanligvis er fuld af hygge og god stemning, så her lidt information om hvad der sker på skolen.

I madskolen begyndte første dag i december måned med risengrød med bl.a. anderledes kanelkrymmel og i vores understøttende undervisningsbånd for de mindste klasser er det et julebånd hvor der bl.a. arbejdes med Børnenes U-landskalender.

Juletræet på taget af nordbygningens gymnastiksale er traditionstro kommet op med lys på, så det kan ses på lang afstand.

Tirsdag den 13. december om morgen går 3. klasserne Lucia rundt på skolen. Det er et meget stemningsfuldt arrangement, som I forældre er velkommen til at overvære.

Se hele december hilsen under aktuelt og nyt fra skoleleder.

Skolestart 2017

Kære kommende skoleforældre

Indskrivning til skolestart 2017 er nu startet.

Digital indskrivning er fra uge 45-47

Se mere under indskrivning hvor man også finder linket til digital indskrivning.

Vi glæder os meget til at møde elever og forældre til skolestart i august 2017

6.x i Københavns madhus

6.x var i sidste uge i Københavns Madhus hvor omdrejningspunktet var Madteater. Vi spillede hver formiddag teater om en fortælling fra vikingetiden og Midgård, og hvor æbler skulle være det bærende spisende element.. Eleverne skulle selv fremstille fortællingen fra Midgår. Sidst på formiddagen gik vi alle i køkkenet og kreerede retter som skulle indgå i vores forestilling, der skulle finde sted fredag eftermiddag for forældre og bedsteforældre. Vi lavede b.la. krydret æblesmør, æblechips, marineret svinekød, krydderier, æbleskiver, fladbrød, græskarcreme og lækker æblemost som alt blev serveret gennem forestillingen. Og sikke en brag af forestilling, eleverne spillede efter bedste evne og til alles fornøjelse..